Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Mötesverktyg

Person som sitter och skriver på sin datorPerson som sitter och skriver på sin dator

Varsågod, här ger vi dig mötesverktygen som underlättar för dig som arrangör när du planerar för en större kongress i regionen.

Digitala verktyg som gör konferensplaneringen enklare (artikel)

En lyckad konferens kräver mycket jobb och noggrann planering. Som tur är finns det massor av digitala verktyg som kan underlätta ditt arbete. Verktyg som förenklar och skapar överblick samt ökar engagemanget hos både arrangörer och deltagare. Här är våra bästa tips!

Läs hela artikeln här >>

Bildbank

Ta del av våra bildbanker och hitta bilder över våra två städer, Norrköping och Linköping, som du exempelvis kan använda till presentationer, inbjudningar eller din webbsida. Du hittar bildbankerna genom att klicka på länken nedan.

Säkerhet

Vid konferenser, kongresser och andra större möten krävs ett gediget säkerhetsarbete både före, under och efter eventet. Visit Linköping & Co har tagit fram en checklista som du kan utgå från för att genomföra ett tryggt möte. Varsågod!

Ladda ner checklistan för säkra möten här >>

5 tips för en socialt hållbar konferens

Att ta hänsyn till miljö och hållbarhet när det kommer till att planera en kongress är idag A och O. Visit Linköping har satt ihop en lista med fem tips på hur ditt nästa möte kan bli ännu mer hållbart som vi hoppas att du kan ha nytta av.

Läs hela artikeln här >>

Bild på när Linköpings Kommun genomför ett stort möte helt digitalt på Linköping Konsert & Kongress.

Digitala möten

Planerar du att göra ett digitalt möte eller kanske en hybridvariant? Här hittar du länkar till Linköping Konsert & Kongress och Louis de Geer – två anläggningar som erbjuder helhetslösningar för digitala möten och hybridmöten i Linköping och Norrköping.